Scholenopdekaart

d'Oultremontcollege

d'Oultremontcollege

Over deze school

Denominatie: Rooms-katholiek

Het d'Oultremontcollege in Drunen is een brede scholengemeenschap. Samen met de Walewyc-mavo in Waalwijk en het Dr. Mollercollege in Waalwijk en het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel vormen wij OMO Scholengroep De Langstraat.

De school verzorgt de school opleidingen voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Het d'Oultremontcollege is de enige school voor voortgezet onderwijs in de gemeente Heusden. De leerlingen komen, naast de vele kernen uit de gemeente Heusden, ook uit de omliggende dorpen en de school vervult daardoor een regionale functie. Het Technasium is er voor onze havo en vwo leerlingen. Voor de mavo leerlingen bieden we het vak 'onderzoek en ontwerpen' in leerjaar 1 en 2. Vanaf het derde trimester van klas 1 bieden we alle mavo, havo en vwo leerlingen de mogelijkheid om Cambridge Engels te gaan volgen.

Vanaf het schooljaar 2017-2018 heeft de school geen aanbod meer voor leerlingen van de basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg.

In de nieuwbouw van de school hebben we een technasiumwerkplaats, een mooi open leercentrum, lokalen en een collegezaal. Het d'Oultremontcollege biedt een bijzondere veilige leeromgeving, een goed ondersteuningssysteem en kenmerkt zich als kleinschalig in een groter geheel. Contactgegevens

Dillenburgstraat 46
5151GL Drunen

Telefoon:
0416374448
Website:
www.doultremontcollege.nl
E-mailadres:
info@doultremontcollege.nl

Volg deze school

Bestuursgegevens

Ver Ons Midd Ond

Aantal scholen:
66
Aantal leerlingen:
60865
Website:
www.omo.nl

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Onderbouw

brugklas (algemeen) vmbo-(g) theoretisch vmbo-(g)t / havo havo havo / vwo vwo

Bovenbouw

vmbo-(g) theoretisch havo vwo


Bezoek deze school

Er zijn geen bezoekmomenten bekend. Kijk op www.doultremontcollege.nl voor meer informatie.


Foto-impressie