Scholenopdekaart

Agatha Snellenschool

Agatha Snellenschool

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Algemeen bijzonder

Hartelijk welkom op de pagina in Vensters PO van de Agatha Snellenschool, een school voor eigentijds onderwijs in de historische binnenstad van Utrecht. Wat kenmerkt onze school? Wij vinden het bijdragen aan de brede ontwikkeling van kinderen, in een veilige sociale omgeving, net zo belangrijk als goede onderwijsresultaten. In ons onderwijs proberen wij hoofd, hart en handen aan te spreken en de kinderen hun nieuwsgierigheid, die hen van nature is gegeven, te laten behouden.

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in een aantal resultaten van de Agatha Snellenschool. Deze gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en deels van ons zelf. Af en toe geven wij een toelichting bij de cijfers en de feiten. Natuurlijk geeft dit slechts in beperkte mate zicht op wat het onderwijs op de Agatha Snellenschool betekent en wat voor doelen er worden bereikt.

In onze digitale schoolgids vind u nog veel meer informatie over onze school, het onderwijs, de kinderen, de leerkrachten en de ouders. Op de homepage van onze website vindt u deze gids onder de button 'schoolgids'. U kunt natuurlijk ook langskomen als u geïnteresseerd bent in onze school, wij organiseren regelmatig rondleidingen en informatie ochtenden.

Hartelijke groeten, team en bestuur Agatha Snellenschool

Contactgegevens

Nicolaasdwarsstraat 3
3512XG Utrecht

Telefoon:
0302313219
Website:
www.agathasnellen.nl
E-mailadres:
directie@agathasnellen.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Schoolvereniging 'Agatha Snellen'

Aantal scholen:
1
Aantal leerlingen:
225
Website:
www.agathasnellen.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Utrecht PO


Foto-impressie