Scholenopdekaart

RK Basisschool St Vitus

RK Basisschool St Vitus

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Dit schoolvenster biedt u enigszins inzicht in RK Basisschool St. Vitus. De St. Vitus vormt samen met Tamariki een Integraal Kindcentrum.   Vol trots laten wij u graag de plek zien waar ontwikkeling in opvang en onderwijs samenkomen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar!!

U vindt in dit venster vooral informatie over ons onderwijs, leerlingaantallen, ontwikkelingsgegevens en foto’s van ons Kindcentrum. Toch zijn wij van mening dat wij u een heel belangrijk deel niet kunnen laten zien of voelen via dit venster. Dat belangrijke deel is namelijk de sfeer.

Wij nodigen u daarom van harte uit een kijkje te komen nemen in onze school, u bent van harte welkom. U kunt contact opnemen met de directeur Mariëlle Tolboom (0597-432996)  of kijken op onze website www.rkstvitus.nl. Wij willen dat ieder kind veel leert en elke dag met plezier naar ons kindcentrum  gaat. Wij werken aan een goede sfeer in de groepen en doen er alles aan om uit kinderen te halen wat erin zit. Ouders zijn daarbij voor ons een onmisbare educatieve partner. Zij spelen een belangrijke stimulerende rol. Wij willen er samen voor zorgen dat de schooltijd van een kind een onvergetelijke, leerzame en vooral fijne tijd wordt.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Dwingeloweg 19
9671KA Winschoten

Telefoon:
0597432996
Website:
www.rkstvitus.nl
E-mailadres:
stvitus@primenius.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Stichting Primenius

Aantal scholen:
34
Aantal leerlingen:
4944
Website:
www.primenius.nl

Samenwerkingsverband

Stichting Samenwerkingsverband PO 20-01


Foto-impressie