Scholenopdekaart

Rooms Katholieke Basisschool De Achtsprong

Rooms Katholieke Basisschool De Achtsprong

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Welkom op De Achtsprong!!

Dit Schoolvenster biedt u inzicht in de cijfers en feiten m.b.t. RKBS De Achtsprong. Deze cijfers en feiten hebben wij, voor zover nodig, voorzien van een toelichting. Zodoende kunnen de gegevens in een brede context geplaatst worden.

RKBS De Achtsprong ligt in Achthuizen: een kleine, hechte dorpsgemeenschap, die deel uitmaakt van de gemeente Goeree-Oostflakkee. Samen met de ouders streeft het team naar een school, waar kinderen zich thuis voelen. Alles draait er immers om de kinderen. Zij helpen mee aan de fijne sfeer op onze school en kunnen zo op "natuurlijke wijze" hun mogelijkheden optimaal ontwikkelen.

We vinden het belangrijk dat alle kinderen de zorg krijgen, die ze nodig hebben. Daarvoor stellen wij op onze school 8 aspecten centraal: waarden en normen, sociale-emotionele ontwikkeling, kwaliteit, zorg, communicatie en identiteit, beleid en andere bepaalde randvoorwaarden. In onze schoolgids en op onze website vindt u terug wat wij hieronder verstaan en hoe we dat vormgeven . Neem dus gerust ook een kijkje op: www.8sprong.nl.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Kloosterstraat 31
3256AH Achthuizen

Telefoon:
0187631246
Website:
www.8sprong.nl
E-mailadres:
info.achtsprong@dewaarden.nl

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Roel Hoekman

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Stichting De Waarden

Aantal scholen:
18
Aantal leerlingen:
2789
Website:
www.dewaarden.nl

Samenwerkingsverband

Stichting SWV Passend Primair Onderwijs Goeree-Overflakkee


Foto-impressie