Scholenopdekaart

Kbs De Burchtgaarde

Kbs De Burchtgaarde

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Welkom op het schoolvenster van Kbs De Burchtgaarde, één van de 28 scholen van INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda.

Op onze kleinschalige school creëren wij een heel prettige leeromgeving waar elk kind zich écht thuis voelt. Wij zien elk kind als een uniek persoon met een eigen karakter, vaardigheden en groeimogelijkheden. Wij werken dan ook hard om De Burchtgaarde steeds verder te ontwikkelen tot een plek waar de cognitieve en sociaal-emotionele mogelijkheden optimaal worden ontplooid. Hiermee willen we de kinderen een goede basis meegeven voor hun toekomst in de maatschappij.

Voor ons is elk kind uniek. Daarom heeft ieder - ongeacht zijn afkomst, nationaliteit, geslacht, uiterlijk, sociaal milieu, cultuur, geloof of levensbeschouwing - recht op onze acceptatie en zorg. Kortom, De Burchtgaarde is “een school voor iedereen” met als motto:   ‘Ieder uniek, samen één !’ 

Dit venster biedt u inzicht in de resultaten van onze school. De informatie komt uit landelijke bronnen zoals de Inspectie van het Onderwijs en DUO. De informatie wordt door het jaar heen geactualiseerd.

Als u meer wilt weten van onze school, klik dan eens door dit venster of bezoek de website van de school : www.burchtgaarde.nl

Download de schoolgids

Contactgegevens

Stoutenburgstraat 26
4834LP Breda

Telefoon:
076-5650828
Website:
www.burchtgaarde.nl
E-mailadres:
kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Johan Traa

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

INOS, Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Aantal scholen:
28
Aantal leerlingen:
9565
Website:
www.inos.nl

Samenwerkingsverband

SWV PO 30-03 Optimale Onderwijs Kans


Foto-impressie