Scholenopdekaart

Nassauschool

Nassauschool

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Protestants-Christelijk

Hartelijk welkom op het Schoolvenster van de Nassauschool in Hattemerbroek.

De Nassauschool is een christelijke, moderne en gezellige dorpsschool, waar een enthousiast team werkt vanuit de principes van ontwikkelingsgericht onderwijs. We vinden respect, veiligheid en aandacht voor elk kind belangrijk.

Wilt u de Nassauschool beter leren kennen, maak dan een afspraak voor een gesprek. Graag verwijzen wij u ook naar onze website www.nassauschoolhattemerbroek.nl.

Onze school is één van de scholen van VPCPO De Akker, een schoolvereniging voor protestants-christelijk basisonderwijs in de gemeente Oldebroek en omgeving. Meer informatie vindt u op www.vpcpodeakker.nl.

De onderdelen op deze site, ook wel indicatoren genoemd, zijn aangeleverd door DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Hierbij gaat het meestal om "harde" en meetbare gegevens, zoals leerlingaantallen en CITO gegevens. Waar mogelijk hebben we een toelichting geschreven om zodoende meer over de indicatoren te vertellen. U ziet op dit moment nog maar een deel van de informatie. Dit overzicht wordt de komende maanden verder uitgebreid. Medio 2015 is het Schoolvenstercompleet.

Contactgegevens

Leeuwerikstraat 21
8094AH Hattemerbroek

Telefoon:
0383763920
Website:
www.nassauschoolhattemerbroek.nl
E-mailadres:
directie@nassauschoolhattemerbroek.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

De Akker, Stichting v prot-chr primair onderwijs in de gemeente Oldebroek e.o.

Aantal scholen:
6
Aantal leerlingen:
978
Website:
www.vpcpodeakker.nl