Scholenopdekaart

Basisschool De Langenoord

Basisschool De Langenoord

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Op De Langenoord denken wij in kansen en mogelijkheden en daar handelen wij naar, zodat kinderen succeservaringen opdoen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ons onderwijs stemmen we waar mogelijk af op de onderwijs-, ondersteunings- en basisbehoeften van het kind. Dat doen wij in een omgeving waar voor het jonge kind spelen en ontdekken centraal staat. Onderzoekend en ontwerpend leren daagt het oudere kind uit om zijn leerdoelen te bereiken.

Op De Langenoord bieden we passende ondersteuning aan ieder kind. Wij zijn er trots op dat we een breed ondersteuningsaanbod kunnen bieden, zodat ieder kind succeservaringen kan opdoen en zich optimaal kan ontwikkelen. 

Wij creëren een leeromgeving waarin het kind in een doorgaande lijn kennis en vaardigheden kan verwerven die het nodig heeft om een zelfstandig, sociaal en kritisch denkend mens te worden. In een omgeving waarin het kind zich veilig en gerespecteerd voelt. Onze drie kernwaarden, creativiteit, eigenwaarde en betrokkenheid zijn vertrekpunt voor het vormgeven van ons onderwijs.

Zowel door leerlingen als ouders wordt onze school hoog gewaardeerd (zie Scholen op de kaart). Bent u geïnteresseerd in onze school en ons onderwijs? U bent van harte welkom om samen met uw kind kennis te komen maken of onze website te bezoeken. Ieder kind telt voor ons!

Sandra Jansen-van den Heuvel
schoolleiderDownload de schoolgids

Contactgegevens

Kerklaan 7
3828EA Hoogland

Telefoon:
0334801263
Website:
www.delangenoord.nl
E-mailadres:
langenoord@kpoa.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Sandra Jansen-van den Heuvel

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Stg. v. Kath. Primair Onderw. Amersfoort en Omstreken

Aantal scholen:
17
Aantal leerlingen:
5425
Website:
www.kpoa.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband PO De Eem


Foto-impressie