Scholenopdekaart

Jenaplansch in de Manne

Jenaplansch in de Manne

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Onderwijsconcept: Jenaplan
Denominatie: Algemeen Bijzonder

Dit schoolvenster biedt u enigszins inzicht in Jenaplanschool In de manne. U vindt informatie over ons onderwijs, leerlingaantallen, toetsgegevens en foto’s van onze school. Toch zijn wij van mening dat wij u een heel belangrijk deel niet kunnen laten zien of voelen via dit venster. Dat belangrijke deel is namelijk de sfeer. Wij nodigen u daarom van harte uit een kijkje te nemen in onze school, u bent van harte welkom. U kunt contact opnemen met de directeur A.H. Otten 0598-626371.

Onderwijsinspectie tevreden over de kwaliteit en de leerresultaten op onze school!

De inspecteur van het onderwijs heeft onze school in mei 2013 bezocht. Ze heeft met de directie gesproken en de groepen bezocht. Ze was tevreden over de opbrengsten van de school. In 2009 is de school ook door de inspecteur bezocht en ook toen was ze tevreden over de kwaliteit. Bij het laatste bezoek in 2013 constateerde de inspecteur: "De school is erin geslaagd de verbeteringen die in het verleden zijn gerealiseerd te borgen en verder uit te bouwen!"

Ook was de inspecteur goed te spreken over de kwaliteit van het lesgeven in de groepen en de taakgerichtheid van de kinderen in onze Jenaplanschool.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Steenstraat 30
9646BA Veendam

Telefoon:
0598626371
Website:
www.indemanne.nl
E-mailadres:
indemanne@primenius.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Stichting Primenius

Aantal scholen:
33
Aantal leerlingen:
4832
Website:
www.primenius.nl

Foto-impressie