Scholenopdekaart

Openbare Sportbasisschool 't Kruisrak

Openbare Sportbasisschool 't Kruisrak

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Openbaar

Openbare sportbasisschool 't Kruisrak heet u van harte welkom op de website van Vensters PO! Voor nog meer gegevens over 't Kruisrak kunt u kijken op www.kruisrak.nl, twitter of Facebook.

't Kruisrak is de enige openbare school in de gemeente Bunschoten. Dit betekent dat de school openstaat voor iedereen met respect voor ieders culturele en/of levensbeschouwelijke achtergrond. Er is een goede samenwerking tussen bestuur, schoolleiding, leerkrachten, kinderen en ouders, waardoor er een veilig schoolklimaat heerst. De sfeer staat in het teken van respect voor elkaar, verantwoordelijkheid en samenwerking. Vaardigheden die zeker nodig zijn bij het actief burgerschap in de 21e eeuw!

't Kruisrak is ook sportbasisschool (sinds 2007/2008). De kinderen krijgen 3 of 4x per week allerlei sport- en spelactiviteiten aangeboden. Het doel van deze lessen is het verbeteren van de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van de kinderen: een gezonde geest in een gezond lichaam. 't Kruisrak draagt het vignet 'Gezonde School'.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Vogelpad 3
3752KV Bunschoten-Spakenburg

Telefoon:
0332984260
Website:
www.kruisrak.nl
E-mailadres:
admin@kruisrak.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

R. G. Reichardt-Prinsen

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Eem-Vallei Educatief

Aantal scholen:
14
Aantal leerlingen:
1945
Website:
www.stev.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband PO De Eem


Foto-impressie