Scholenopdekaart

Kbs De Wegwijzer

Kbs De Wegwijzer

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Welkom op het schoolvenster van Kbs De Wegwijzer, één van de 28 scholen van INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda.

"De Wegwijzer maakt leren leuk"

Sinds augustus 2012 is Kbs De Wegwijzer gevestigd in het multifunctionele gebouw ‘De Mandt‘. Een gebouw dat geschikt is voor het nieuwe eigentijdse leren, onder andere doordat het gehele gebouw voorzien is van Wi-Fi.

Tevens hebben we een lichtconcept toegepast dat bijdraagt aan het gevoel van welbevinden en dat de aandacht en concentratie bevordert. Het gebouw nodigt uit tot samenkomen en samenwerken van leerlingen. Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken leerkrachten die stuk voor stuk zorgen voor sprankelend onderwijs.

Onze kernwoorden zijn: coöperatief leren, meervoudige intelligentie, onderwijs op maat, toekomstbestendig leren en Leefstijl (een methode voor sociaal emotionele ontwikkeling). Verder streven wij ernaar een plezierig, vriendelijk en veilig schoolklimaat met orde en regelmaat te bieden. Hierdoor kunnen kinderen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen, zelfstandig en weerbaar worden en op deze wijze een goed plekje in de maatschappij vinden.

Dit venster biedt u een doorkijk van onze school op alle relevante factoren. Als u meer wilt weten van onze school, bekijk dan dit venster of bezoek de website van onze school.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Kriekenstraat 43
4847HE Teteringen

Telefoon:
076-5713495
Website:
www.bs-wegwijzer.nl
E-mailadres:
kbsdewegwijzer_info@inos.nl

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Hilda Delacourt

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

INOS, Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Aantal scholen:
28
Aantal leerlingen:
9565
Website:
www.inos.nl

Samenwerkingsverband

SWV PO 30-03 Optimale Onderwijs Kans


Foto-impressie