Scholenopdekaart

Terra Nigra Praktijkonderwijs

Terra Nigra Praktijkonderwijs

Over deze school

Denominatie: Rooms-katholiek

Welkom op de "Vensters" van Terra Nigra, dé school voor praktijkonderwijs in Maastricht. Terra Nigra is een kleine en vriendelijke school waar de leerling persoonlijk benaderd wordt. Ons enthousiaste team begeleidt de leerling in zijn zoektocht naar  talenten en mogelijkheden. Daarbij vinden wij de samenwerking met ouders erg belangrijk. Tijdens de lessen wordt veel praktisch gewerkt en de didactiek is op elke leerling persoonlijk afgestemd. Het onderwijsprogramma is sterk gericht op stage, werk of een vervolgopleiding. De school leidt op tot het behalen van certificaten, hiermee kunnen leerlingen instromen op arbeidsmarkt of de Entree opleiding. Momenteel bezoeken 260 leerlingen onze school. 

"Duidelijkheid voor iedereen" is de missie van onze school. Op deze website laten wij zien hoe wij willen omgaan met de leerlingen op hun weg naar volwassenheid.

Hierbij hanteren wij onze onderstaande visie:

Wij willen de leerlingen leren omgaan met hun (on)mogelijkheden. Wij leiden en begeleiden hen in het vergroten van kennis en vaardigheden, zodat zij de juiste plek in de maatschappij krijgen. Dit doen wij niet op een eiland, maar in een "wij-land", waar we duidelijk zijn naar iedereen.

 

Contactgegevens

Terra Nigrastraat 5
6216BK Maastricht

Telefoon:
0433621079
Website:
www.terranigra.nl
E-mailadres:
administratie@terranigra.nl

Volg deze school

Bestuursgegevens

Stichting LVO

Aantal scholen:
32
Aantal leerlingen:
25236
Website:
www.stichtinglvo.nl

Welke niveaus kun je volgen op deze school?

Onderbouw

praktijkonderwijs

Bovenbouw

praktijkonderwijs


Bezoek deze school

Er zijn geen bezoekmomenten bekend. Kijk op www.terranigra.nl voor meer informatie.


Foto-impressie