Scholenopdekaart

Kbs de Beiaard

Kbs de Beiaard

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

'Vanuit een veilig, warm nest vlieg je het best!'

Bent u op zoek naar een fijne, goede school voor uw kind? Dan moet u zeker eens een kijkje komen nemen op basisschool de Beiaard. Op de Beiaard bieden we kinderen goed en eigentijds onderwijs. Respect en het welbevinden van kinderen nemen een centrale plaats in binnen onze school. 

Dagelijks is coöperatief leren, het werken met doelen, het ontplooien van talenten en aandacht voor de specifieke onderwijsbehoefte van ieder kind onderdeel van ons onderwijs. Met onze geïntegreerde voorschool (peuterspeelzaal) volgen en begeleiden we kinderen al vanaf hun 2 1/2 jaar in hun ontwikkeling.

Op de Beiaard werken we met flexibele onderwijstijden waarmee we kinderen de mogelijkheid bieden extra onderwijs te volgen of om de schooltijden beter passend te maken bij het ritme van het kind.

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met de directie van de school. Ook op onze website www.debeiaard.nl en onze facebookpagina 'basisschool de beiaard' kunt u veel aanvullende informatie vinden.

Contactgegevens

Krijtenberg 3
4904PW Oosterhout, NB
0162470535

Volg deze school op

Bestuursgegevens

Stichting Delta Onderwijs
Aantal scholen: 20
Aantal leerlingen: 4154

Foto-impressie