Scholenopdekaart

Het Zuiderpad Samenwerkingsschool

Het Zuiderpad Samenwerkingsschool

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Algemeen bijzonder

Het Zuiderpad is ontstaan door een fusie van basisscholen 't Palet en de Boskriek. Het dalende kinderaantal in de wijk was de oorzaak van de fusie. Het hoofgebouw aan de Oudelaan ligt naast het Vormers Bos in Wijchen, het bijgebouw aan Huissteden ligt naast het winkelcentrum.

Het Zuiderpad is een samenwerkingsschool: alle levensovertuigingen zijn bij ons van harte welkom. In onze visie zijn alle kinderen verschillend en mogen ze dat ook zijn.
Wij bieden uw kind een stimulerende, veilige, prettige leeromgeving. Respect voor de ander en een open houding naar elkaar vinden wij belangrijk. Dit dragen wij uit in onze omgang met elkaar, en in onze lessen.
We vinden het belangrijk dat ouders nauw betrokken zijn bij ons onderwijs. Ouders kunnen meehelpen bij activiteiten en excursies. Ook kunnen ouders deelnemen aan diverse werkgroepen

Het Zuiderpad heeft een deskundig team met ervaren leerkrachten.

Wij werken met het ‘5 gelijke dagen’-model. Op alle schooldagen zijn er lessen zijn van 8.30-14.00 uur, ook op woensdag. De kinderen lunchen op school onder begeleiding van onze leerkrachten. Het Zuiderpad ontwikkelt zich tot brede school. Er zijn regelmatig naschoolse activiteiten. In ons gebouw is ook buitenschoolse opvang De Eerste Stap gevestigd.

Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Oudelaan 2102
6605SG Wijchen

Telefoon:
0246452829
Website:
www.zuiderpad.nl
E-mailadres:
zuiderpad@kansenkleur.nl

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Ton van den Broek

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Samenwerkingsstichting Kans & Kleur

Aantal scholen:
14
Aantal leerlingen:
3322
Website:
www.kansenkleur.nl

Samenwerkingsverband

SWV Stromenland PO 2507


Foto-impressie