Scholenopdekaart

Brede School Fiep Westendorp

Brede School Fiep Westendorp

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Op de brede school Fiep Westendorp voel je je thuis! De school is vernoemd naar tekenares Fiep Westendorp. Haar tekeningen stralen warmte, veiligheid en gezelligheid uit, alle figuren doen er toe. Dat geldt ook voor onze school.

We zijn een school voor iedereen en willen leren van èn met elkaar. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk. Naast goed taal-, lees- en rekenonderwijs besteden we ook veel aandacht aan de creatieve ontwikkeling. Wij doen dit onder andere door het geven van lessen beeldende vorming, muzieklessen en een jaarlijkse musical.

De Fiep Westendorp is een kleine, van oudsher katholieke school waar iedereen, ongeacht geloof of levensbeschouwing welkom is. We besteden geen bijzondere aandacht aan het katholieke geloof, maar leren de kinderen om respect te hebben voor elkaar. Om dit te bereiken werken we met de methode 'De Vreedzame School'. Deze methode ziet de school als de samenleving in het klein. We leren kinderen zich betrokken te voelen bij en zelf verantwoordelijk te zijn voor deze 'mini-samenleving'.

Sinds mei 2012 is de Fiep gevestigd in een nieuw, ruim en licht gebouw. Wij zijn zeer trots op onze school en laten deze graag aan u zien.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Overschiestraat 168 B
1062XK Amsterdam

Telefoon:
0204080513
Website:
www.bsfiepwestendorp.nl
E-mailadres:
info@bsfiepwestendorp.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Jan van Aert

Schoolbestuur

Stichting KBA Nw West

Aantal scholen:
7
Aantal leerlingen:
1854
Website:
www.stkba.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Amsterdam/Diemen


Foto-impressie