Scholenopdekaart

Rooms Katholieke Basisschool Panta Rhei

Rooms Katholieke Basisschool Panta Rhei

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Onderwijsconcept: Nieuw / natuurlijk / conceptueel leren
Denominatie: Rooms-katholiek

De Rkbs Panta Rhei is een school voor katholiek onderwijs. Respect voor de omgeving en onderlinge verdraagzaamheid vinden wij belangrijke opvoedkundige waarden. De Rkbs Panta Rhei bevindt zich in de wijk Poppenhare in het schoolgebouw van Brede school SOM aan de Jan van Scorelstraat 9.  

Wij geven les vanuit een doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8 waarbij ons onderwijs is ingericht in drie units. Leerlingen worden naar leeftijd, en waar nodig naar ontwikkeling per vakgebied, ingedeeld in een unit. Binnen een unit krijgen de leerlingen een bepaald deel van de totale leerstof aangeboden. Doordat er gewerkt wordt met groepsoverstijgende instructies is ons streven om voor alle leerlingen, zowel voor diegene die achterblijven of een voorsprong nemen, een op maat gesneden leerprogramma te bieden. Wij werken in ons systeem met dag- en weektaken. 

Wij zijn optimistisch over de gezamenlijke mogelijkheden van onze leerlingen en het schoolteam. Dit komt tot uitdrukking in een positieve en stimulerende samenwerking van ouders/verzorgers, leerlingen en leerkrachten.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Jan van Scorelstraat 9
7741XM Coevorden

Telefoon:
0524 513467
Website:
www.pantarheischool.nl
E-mailadres:
pantarhei@catent.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Herman Benes

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Stichting Catent

Aantal scholen:
33
Aantal leerlingen:
4913
Website:
www.catent.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband PO Veld Vaart & Vecht


Foto-impressie