Scholenopdekaart

St. Antoniusschool

St. Antoniusschool

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Onderwijsconcept: IPC
Denominatie: Samenwerking

De Sint Antoniusschool is een fijne buurtschool voor basisonderwijs,  gevestigd in een mooi en open gebouw aan de Lastageweg in Amsterdam Centrum, dicht bij de Nieuwmarkt. De school heeft een professioneel en enthousiast tea​m, dat naast goed onderwijs een breed scala van culturele en maatschappelijke activiteiten aanbiedt. 

De school heeft als doel de kinderen, rekening houdend met de mogelijkheden van elk kind, een stevige basis te geven om kritisch en zelfstandig de maatschappij in te gaan.

Naast de leslokalen heeft ons gebouw ook  een lokaal voor handvaardigheid, een lokaal voor leerlingbegeleiding en kleine groepsactiviteiten en een speellokaal voor kleuterbewegingsonderwijs. Er is een uitgebreide schoolbibliotheek en een podium voor muziek- en toneelactiviteiten. Door de school heen zijn er werkplekken waar kinderen gebruik kunnen maken van laptops en chromebooks. De gymnastiekzaal voor de midden- en bovenbouw is aan de overkant van het schoolplein. Buiten is er een omheinde speelplaats met overdekte zandbak en voor de school een autovrij en in augustus 2018 totaal vernieuwd speelplein met prachtige klimtoestellen.​

Contactgegevens

Lastageweg 50
1011DB Amsterdam

Telefoon:
0206238963
Website:
www.sint-antoniusschool.nl
E-mailadres:
stantonius.info@askoscholen.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Geert-Jan Rietkerk

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Amsterdamse Stichting voor Katholiek, P.-c. en Interconfessioneel onderwijs

Aantal scholen:
33
Aantal leerlingen:
9247
Website:
www.askoscholen.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Amsterdam/Diemen


Foto-impressie